vår personuppgiftspolicy

Tack för att du besöker vår webbplats! Genom att använda denna webbplats accepterar du vår personuppgiftspolicy. Om du inte accepterar personuppgiftspolicyn skall du inte använda webbplatsen.

Uppgifter som samlas in

Din IP-adress registreras endast av vårt webhotells webbserver varje gång du besöker sidan. Vi sparar bara information som du själv har valt att lämna till oss genom att till exempel göra en beställning eller kontakta oss med en fråga. Vi samlar inte in andra uppgifter om dig.

Användning av dina uppgifter

Dina uppgifter lämnas inte vidare till tredje part. Dina uppgifter används bara för att göra och spara fakturor – där finns ditt namn, din adress och den byxan som du har köpt. Fakturor lagras i sju år. Det går alltid bra att få en kopia. Jag gör inga reklamutskick eller nyhetsbrev. Dina mailadresser eller telefonnummer sparas inte utan används bara för direkt support. Det går bar att kontakta mig för att få en kopia av eller radera dina personuppgifter som samlats in solängs det inte strida mot bokföringslagen.

Undantag:

Din adress och ditt telefonnummer eller mailadress används av vår leverantör (postnord) för avisering av spårbars paket. Det går bra att välja annan leverans. Kontakta mig då.

Ansvarig person:

Maria Rutäng

Undersvik 9041, 82167 Vallsta

ORG: 8103243401