OM FÖRETAGET – Blixtförälskelse i dubbla blixtlås

Företaget startades i februari 2012 i Sverige av Maria Rutäng. Maria Rutäng har lämnat sitt liv som inredningsdesigner för ett liv i Sverige.

Maria Rutäng berättar:” Jag är tyska och född i Berlin. Med en bakgrund som inredningsdesigner, byggritare och glasdesigner fick jag anställning som projektledare inom inredning till italienska lyxbåtar, något som givit mig en blick för form, färg och kvalitet. Men efter en oerhört stimulerande och intensiv tid kände jag att jag inte hörde hemma med det jag höll på med. Jag började om från noll. Så jag inredde min bil och bestämde mig för att åka till Nordkap i stället”.

Efter en äventyrlig resa i flera månader bestämde Maria sig för att stanna i Sverige. Hon började som barnflicka i Östersund och kom sedan via en internetsida i kontakt med en man från Bollnäs. De träffades och han blomedelbart blixtförälskad . . . i hennes byxor med dubbla blixtlås. “På första daten frågade han mig om han fick prova mina byxor. En tuff raggningsreplik som jag gillade och i dag är vi gifta och har barn,” säger Maria.

“Livet blir så mycket enklare när man vet vad man ska ha på sig varje dag, oavsett om man ska jobba eller om man vill vara fin.” Jag behöver inte mer än ett par svarta byxor som basplagg. Det passar till precis allt och mina dubbla blixtlås är både en praktisk och en snygg detalj. Men framförallt så är det hållbarheten som övertyger mig.

tyska byxor mollskinnsbyxor hantverksbyxor hållbara mollskinn hantverk byggnadsvård